MENU

Op deze pagina treffen jullie een aantal referenties van bruidsparen aan. Zo fijn dat zij hun ervaringen met betrekking tot de samenwerking met Astrid Blaauw Weddings & Events willen delen. 

Vanwege de privacy kunnen we helaas niet alle huwelijken delen, maar hierbij een mooie impressie. Veel plezier met het lezen van deze referenties en het bekijken van de foto's. 

Ervaringen van bruidsparen

hoe hebben de bruidsparen de samenwerking met een weddingplanner ervaren

Zijn jullie na het bekijken van de referenties geïnteresseerd in een samenwerking met Astrid Blaauw Weddings & Events, neem dan eens een kijkje bij werkwijze om een indruk te krijgen van hoe wij te werk gaan. 

Jullie kunnen ook direct contact opnemen met ons om vragen te stellen. 

Martina & dave

anita & mike

mark & keti

niki & ramona

T & A

Joeri & Marieke

Martin & Yvette

lasse & marije

Vele leveranciers waar Astrid Blaauw Weddings & Events mee samenwerkt,  hebben ook een referentie geschreven. Hoe zij de samenwerking ervaren, kunnen jullie hieronder lezen.  

Het werken met professionals is van groot belang; zij verstaan hun vak en weten wat er van hen verwacht wordt. We vertrouwen elkaar volkomen en dat maakt de samenwerking en hoe een huwelijksdag verloopt tot een groot succes.

Ervaringen van levenanciers

Landgoed Duin & Kruidberg - Jo-Ann van Halderen, Director of Sales

Wij ontvangen Astrid altijd graag met open armen als zij enthousiast ons Landgoed bezoekt met een vrolijk bruidspaar naast haar. Inmiddels zien wij Astrid als een extra collega van ons Sales Team. Zij kent Landgoed Duin & Kruidberg goed en dat is prettig samenwerken. Aan twee woorden hebben wij genoeg.

Astrid is er niet alleen voor het bruidspaar, maar denkt ook aan de belangen van de locatie. Ze houdt rekening met de huisregels en overlegt altijd goed over wat wel en niet mogelijk is. Hierdoor zijn er geen verrassingen op de dag zelf en klopt het gehele plaatje van de dag. Onze medewerkers in de bediening vinden het altijd fijn als Astrid er is. Even een extra aanspreekpunt en iemand die weet hoe het hoort.

Astrid is een professional in haar vak. Ze straalt vertrouwen uit, is creatief en loyaal. Ze is altijd goed bereikbaar en met al haar ervaring weet je 100% zeker dat Astrid van jouw huwelijksdag een dag maakt die je nooit zal vergeten.

Event Company


Beste Astrid,

Van jou krijgen we regelmatig complimenten en opbouwende kritiek. Dat stellen we enorm op prijs, met name dat laatste kunnen we altijd wat mee. Nu ben jij even aan de beurt; woorden van de operatie op Hooge Vuursche.

Wat super professioneel en geweldig om met Astrid te werken. Hoe hectisch ook, het loopt samen met haar altijd op rolletjes!! Strakke planning en draaiboek, alles klopt! Gebeurt er iets onverwachts…dan kan ze ook improviseren en snel met oplossingen komen.

Met vriendelijke groet, Event Company 

Mark van Leeuwen - Ceremoniespreker Mooi Trouwen

Als ik een bruidspaar spreek, hoor ik regelmatig dat de ontmoeting ‘liefde op het eerste gezicht’ was. Dat is een fijn gevoel en dat herken ik volop. Ik had het namelijk ook toen ik weddingplanner Astrid Blaauw tijdens een trouwbeurs ontmoette.

Haar uitstraling viel me meteen op, net als haar passie en professionaliteit. En ik durf wel te zeggen dat de klik wederzijds was. Al snel na ons enthousiaste gesprek zijn we gaan samenwerken, of beter gezegd, is Astrid me gaan voorstellen. En dat is goed uitgepakt.

Ik denk met veel plezier aan de bruiloften terug, waarbij ik voor haar bruidsparen de ceremonie heb mogen verzorgen. Of het nou op Kasteel de Hooge Vuursche was, Landgoed Duin & Kruidberg of in Orangerie Elswout, telkens weer kwam ik bij een feestelijke wedding, die van voor tot achter helemaal dichtgetimmerd was en waar de stemming er al goed in zat!

Mijn ervaring is eigenlijk ook niet zo verwonderlijk. Astrid heeft de regie strak in handen, stuurt personeel respectvol aan, houdt de klok in de gaten en geeft leveranciers de ruimte om een professionele bijdrage te leveren. En, wellicht het allerbelangrijkst, Astrid heeft continue oog voor het bruidspaar en zorgt ervoor dat zowel bruid als bruidegom zich volledig ontspannen. Zo hebben ze alle aandacht voor hun familie en vrienden en kunnen ze als een stralend stel van de dag genieten.

Kortom: ik werk graag met Astrid. Ik beveel haar dan ook van harte aan. En, net zoals dat bij bruidsparen gaat, is ‘de liefde op het eerste gezicht’ bij ons inmiddels uitgegroeid tot ‘houden van’.

Sjoerd Booij Photography - Sjoerd Booij

Samenwerken met Astrid is ontzettend prettig. Alles gaat in rust en volledig in control. De puntjes overal netjes op de i.

Naast de overduidelijke organisatorische kwaliteiten is Astrid ook een heel prettig en gezellig persoon om mee samen te werken. Tijdens een tweedaagse bruiloft waar ik als fotograaf aanwezig was, hebben we veel gelachen.

Astrid, dank voor de goede zorgen en hopelijk tot snel bij het volgende event!

Artist Capitol

Al meerdere malen hebben wij met veel plezier mogen samenwerken met weddingplanner Astrid Blaauw. Als boekingsbureau Artist Capitol ondersteunen wij Astrid graag bij het vinden van het perfecte entertainment. Astrid kent alle ins en outs van het vak en dat merken alle betrokken partijen direct. Evenals het enthousiasme waarmee zij te werk gaat.

Astrid heeft oog voor detail en zet zich altijd voor de volle 100% in om van iedere bruiloft een perfecte en onvergetelijke dag te maken. Een werkwijze die wij erg waarderen en daarom raden wij Astrid bij al onze klanten aan.

Jeff van Raamsdonk, Artistmanager & booker

Jorien Hamming - Bilderberg Hotel de Klepperman

Wat was het een fantastische ervaring om samen met Astrid Blaauw een bruiloft te organiseren. Als 'weddingplanner' van Bilderberg Hotel de Klepperman was het erg fijn om Astrid als vertegenwoordiger van het bruidspaar Bas & Lilly te hebben. Vanaf de eerste kennismaking was er het enthousiasme, de openheid, de eerlijkheid en het op de juiste manier adviseren. Goede communicatie en allebei met het oog op het bruidspaar!

Ook op de dag zelf liep de samenwerking perfect. Door het duidelijke draaiboek van Astrid wist iedereen wat er moest gebeuren op welk moment. Door de band die Astrid met het bruidspaar heeft opgebouwd, weet ze precies wat het bruidspaar wil en hoe we de dag super kunnen laten verlopen. Het was een hele beleving voor zowel de gasten als voor mij! Bedankt en op naar meer bruidsparen gelukkig maken! 

John Dijkgraaf - Studio Dijkgraaf

Ik heb onlangs gefotografeerd op een bruiloft waar Astrid aanwezig was als weddingplanner. Wat een professional! Voor de gasten steeds in de buurt wanneer zij nodig was en achter de schermen alle touwtjes, op een heel prettige manier, in handen. Ook voor de leveranciers van het huwelijk dé perfecte planner, ceremoniemeester en vraagbaak.

Ik beveel u Astrid van harte aan! Groet! John

Marianne Roza - The Beautiful Bride Company

Astrid is een weddingplanner in hart en nieren. Ze is vriendelijk, ambitieus en heel precies. Ik ben dan ook altijd erg blij als ze The Beautiful Bride Company aanbeveelt bij haar aanstaande bruiden.

Astrid heeft hart voor haar bruidsparen; ze gaat hierin tot het uiterste en op de ‘grote’ dag zelf loopt altijd alles op rolletjes. In haar planning houdt ze altijd perfect rekening met ons aandeel wat betreft het verzorgen van het bruidskapsel en de bruidsvisagie van de bruid. Astrid, ik hoop op nog heel veel mooie samenwerkingen!

Petra van der Salm - Cakeworks Studio, Juweeltjes van taart

De afgelopen jaren heb ik al vaak met Astrid mogen werken. En uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het ook voor leveranciers een enorm voordeel is om te weten dat er een professional als Astrid het bruidspaar helpt met de organisatie van het huwelijk. Dan weet je dat alles goed verloopt, dat de afspraken die je hebt gemaakt ook daadwerkelijk kloppen en dat je met een gerust hart de bruidstaart achter kunt laten, wetende dat hij op het moment supreme er ook staat, zoals vooraf besproken.

Ik denk dat het genoeg zegt dat als een bruidspaar bij mij de taart komt bespreken en aangeeft dat Astrid hun weddingplanner is, ik stiekem altijd even “yes” roep in gedachten. Voor mij was het daarom ook een bijzonder moment om de bruidstaart te maken voor haar 'Renewal of te vows'; de viering van het 10-jarige huwelijk van Astrid en 'haar' Vincent. Op die manier heb ik weer op een ander manier kennis kunnen maken met Astrid. Nu was zij zelf weer de bruid en heb ik haar kunnen adviseren. Het enige verschil was dat ik dit keer zelf ook bij het aansnijden van de taart aanwezig was en het glas heb kunnen heffen!

En niet in de laatste plaats is Astrid een professional in haar vak, ook buiten dit staat ze altijd gewoon voor je klaar, is belangstellend en je kunt voor advies bij haar terecht.

Als mensen mij vragen naar een weddingplanner, dan adviseer ik altijd Astrid. Wat een topper!

Tertius van Oosthuyzen - Reflexx Reportages

Samen met Astrid als weddingplanner heb ik al een aantal huwelijken mogen fotograferen. De samenwerking verloopt altijd zeer prettig en de manier waarop Astrid een dag in goede banen leidt is niets anders dan subliem te noemen. Dit verklaart uiteraard de zorgvuldige voorbereiding die aan een dag vooraf gaan.

In mijn gesprekken met klanten achteraf komt alles van de dag nogmaals aan bod met als resultaat; niets anders dan lof en veel complimenten voor Astrid. Zij is een zeer goede organisator, heel attent in de nazorg en absoluut geliefd bij alle leveranciers.

Zij is een absoluut top weddingplanner en ik raad haar ten zeerste aan.

Mireille Aikman - Admiron Photography

Al meerdere malen hebben ik mogen samenwerken met Astrid Blaauw van Astrid Blaauw Weddings & Events en het is iedere keer weer een genoegen. Niet alleen tijdens de trouwdag zelf, waar zij vanaf het eerste moment het bruidspaar begeleid en ook alle gasten en leveranciers. Ook vooraf is de samenwerking altijd heel prettig.

Astrid begrijpt wat nodig is voor mij als fotograaf, om tot een mooi resultaat te komen. Een ontspannen bruidspaar dat zich nergens zorgen over hoeft te maken en met volle teugen kan genieten van hun dag. Daar zorgt zij voor, dat haar bruidsparen de mooiste dag van hun leven beleven. Dat gevoel, die ontspannen sfeer maakt dat ik daar weer prachtige foto's van kan maken.

Ze is professioneel, talentvol, creatief en daarnaast ook een heel leuk mens. Grote bruiloften of juist klein en intiem, ze draait haar hand er niet voor om lijkt het, maar ze is dan ook niet voor niets Master Weddingplanner. Kortom bij Astrid Blaauw is de organisatie van je bruiloft in goede handen.

Guusta Veldman - Yes I do 2

Afgelopen jaren heb ik als freelance BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) meerdere keren zeer prettig  met Astrid samengewerkt.

Ik ben onder de indruk van de manier waarop zij als weddingplanner werkt. Ze heeft alles onder controle, ze is rustig, onopvallend aanwezig waar het nodig is. Ze is creatief en praktisch. Maar bovenal heeft ze hart voor haar bruidsparen die haar dan ook volledig vertrouwen. Echt een topweddingplanner! Ik beveel haar van harte aan.

Contact Formulier

Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.