MENU

Wij gaan gezamenlijk al jullie wensen op een rijtje zetten en een plan hiervoor uitwerken. 

De styling van jullie huwelijksdag is een belangrijk onderdeel waar we veel aandacht aan zullen besteden. Een thema, kleurkeuze en stijl kunnen worden doorgevoerd in de uitnodiging, bloemkeuzes en decoratie van de verschillende onderdelen van de dag. 

Denk hierbij aan het meubilair, de vazen voor de bloemen, tafellakens en servetten, de bruidstaart en overige accessoires. Zo ontstaat een mooi geheel, aangepast aan jullie wensen en ideeën. 

Het is ook mogelijk om een trouwlogo te laten ontwerpen. Dit logo kan terugkomen op de save the date en later de uitnodigingen, menu- en naamkaartjes, het welkomstbord, bedankjes en nog veel meer. 

Astrid Blaauw Weddings & Events werkt samen met jullie en een professioneel team alle ideeën uit. Dit team zal op de huwelijksdag zorgen voor de uitvoering van de styling. 

Benieuwd hoe de styling van jullie trouwdag er uit kan zien, kijk dan hieronder naar de prachtige foto's van een aantal leveranciers waar Astrid Blaauw Weddings & Events mee samenwerkt. Zo krijgen jullie een goede indruk van de vele mogelijkheden. 

Ik beantwoord graag jullie vragen over hoe invulling te geven aan de styling en samen kunnen we vervolgens een mooi plan uitwerken. Neem contact op voor meer informatie. 

Hoe gaat jullie huwelijksdag eruit zien?

Styling

Kiezen jullie voor een romantisch en klassiek huwelijk
of gaan jullie juist voor vintage of heel modern?

Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.