MENU

Gedurende de voorbereidingen houden we regelmatig contact en bespreken we de vorderingen. Ik zorg ervoor dat jullie niets vergeten. Er wordt met een uitgebreide checklist gewerkt.

Tijdens de huwelijksdag wordt er met een gedetailleerd draaiboek gewerkt om alles naar wens te laten verlopen.

Jullie dag wordt met aandacht voor detail tot in de puntjes geregeld!

Benieuwd naar de persoon achter Astrid Blaauw Weddings & Events, ga dan naar de pagina 'over ons'. 

voorbereidingen

Ik assisteer bij de totale organisatie van jullie huwelijk. Vooral de adviesfunctie is heel belangrijk en wordt altijd zeer op prijs gesteld.

We werken toe naar een prachtige huwelijksdag, zoals jullie in gedachten hebben. Er wordt voor een onvergetelijke huwelijksdag gezorgd, die tot in de puntjes is geregeld. 

Wanneer jullie kiezen voor een weddingplanner, dan kiezen jullie voor maatwerk, kwaliteit en persoonlijke begeleiding.maatwerk

Sinds 2008 heb ik veel kennis van de markt opgedaan en kan ik naar aanleiding van jullie wensen en ideeën veel tips en adviezen geven.

Ik ken de mooiste locaties en werk samen met professionele leveranciers die inspirerende producten en diensten aanbieden.

We denken gezamenlijk na over een mooi programma en dat wordt vervolgens tot in detail uitgewerkt. Jullie nemen uiteraard zelf alle beslissingen.
 


KENNIS VAN DE MARKT

Als ervaren weddingplanner ben ik in staat om op een persoonlijke manier de wensen en ideeën van een bruidspaar tot werkelijkheid te brengen. Exclusiviteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Ieder bruidspaar is uniek en Astrid Blaauw Weddings & Events speelt daar op in door het afleveren van maatwerk. 

Ik werk dus niet met 1 stijl of sfeer, maar naar aanleiding van jullie wensen zetten we gezamenlijk een plaatje neer wat qua styling, uitstraling, etc. het beste bij jullie past. 

EXCLUSIEF EN CREATIEF


Jullie weddingplanner voor een stijlvol huwelijk

Tijdens het wedding consult zal alles met jullie worden doorgesproken en jullie kunnen volop vragen stellen.

Tevens adviseer ik bij het maken van de juiste beslissingen. Zo helpt Astrid Blaauw Weddings & Events jullie een heel eind op weg met de organisatie.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden, neem dan contact op voor het maken van een afspraak. 

IK HELP JULLIE OP WEG

Willen jullie graag zelf alles organiseren, maar willen jullie bij de opstart advies van een professionele weddingplanner? Denk dan eens aan een wedding consult. Een absolute aanrader.

Astrid Blaauw Weddings & Events biedt door middel van dit consult de mogelijkheid aan om alles te bespreken wat met de organisatie van het huwelijk te maken heeft, zoals bijvoorbeeld:

• welke locatie past het beste bij jullie wensen;
• het regelen van een goede fotograaf;
• het uitzoeken van de juiste trouwauto;
• de dagindeling en nog veel meer.

ZELF ORGANISEREN?

Wedding Consult

De kosten voor de organisatie van een huwelijk zijn heel verschillend en vooral gebaseerd op de hoeveelheid werk dat verricht dient te worden.

Na het vrijblijvende en kosteloze kennismakingsgesprek wordt er een passende offerte gemaakt waarin de werkzaamheden, het aantal benodigde uren en het daarbij behorende tarief vermeld staan.

Het kennismakingsgesprek of het wedding consult vindt plaats in Hoofddorp. De kosten voor een wedding consult zijn € 350,- inclusief BTW. 

Geïnteresseerd in een afspraak? Neem dan contact met mij op. 

Kosten

Een weddingplanner brengt gemak en zorgt voor rust

Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.