MENU

Op 9 april 2022 zijn wij getrouwd met een intiem gezelschap in mijn ouderlijk huis. Het was heel bijzonder om in het huis waar ik ben geboren en getogen te trouwen met de liefde van mijn leven. Ik kende Astrid vanuit mijn eerste huwelijk, waar zij ook geweldig werk voor ons heeft geleverd! Het was vanzelfsprekend voor mij om haar weer te vragen voor onze grote dag.

Omdat mijn man en ik voor ons werk veel in het buitenland zijn, heb ik Astrid gevraagd om de dag weer te organiseren en ceremoniemeester te zijn. Alvorens we tot de keuze kwamen om bij mijn ouders te trouwen, hebben we nog gekeken bij een aantal locaties en hebben we zelfs de mogelijkheid tot trouwen op Ameland bekijken. Een leuk en soms frustrerend proces, waar Astrid ons erg professioneel en liefdevol aan de arm heeft genomen! Ze heeft alles uitgezocht en is uiteindelijk ook eerlijk tegen ons geweest door te zeggen dat onze wens ons waarschijnlijk niet het gelukkigst gaat maken. Iets wat we niet direct wilde horen maar waar we uiteindelijk wel heel erg blij mee zijn dat ze het gezegd heeft! Ook dat moet een goede wedding planner kunnen doen.

9 april bij mijn ouders was echt fantastisch en we zouden niets anders veranderen al zouden we dat kunnen! ‘s-Avonds hadden we een mooi diner met onze gasten in het restaurant waar ik mijn horeca carrière ben gestart als 15-jarige. Mooi om zo de cirkel rond te laten zijn! Het was een prachtige, persoonlijke en unieke dag op een unieke locatie. Alles was tot in de puntjes verzorgd!

Astrid heeft zich weer bewezen; ik beveel haar van harte aan voor een ieder die een event gaat organiseren!

Daniëlle

Fotograaf: Approach The Green


 

bruiloft ouderlijk huis

Daniëlle en Daan

Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.