MENU

Via onze fotograaf Ralf kwamen we bij jou terecht. Tijdens ons eerste (digitale) gesprek kregen wij al snel een goede indruk van jou. Professioneel, ervaren en perfectionistisch. Precies waar wij naar op zoek waren.

Wij hadden zelf al goed voor ogen hoe wij de dag wilden indelen en hadden in ons netwerk verschillende leveranciers die wij wilden inzetten tijdens onze bruiloft. Hierbij miste alleen nog iemand die ervoor zou zorgen dat de dag zelf op rolletjes zou lopen. Hiervoor wilden wij geen vrienden of familie vragen.

In het proces naar de dag toe was het fijn om met jou te sparren en alle plannen door te nemen. Omdat wij het contact met de leveranciers en de organisatie van de dag zelf deden, gaf dit ons rust en de zekerheid dat we niks zouden vergeten. Ook qua tijdsplanning van de dag was het fijn dat jij met je vele ervaring kon meedenken. Vooral omdat we 2 locaties hadden, was dit prettig. Je was altijd goed bereikbaar, gaf snel nuttige antwoorden en was ook voor onze gasten een prettig aanspreekpunt.

Dit én jouw aanwezigheid op de dag heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft op rolletjes is gelopen en wij en onze gasten optimaal hebben kunnen genieten. Mede dankzij jou was het een perfecte dag en ook nog eens heel relaxed. We hebben ons geen moment hoeven haasten of druk hoeven maken. Kortom: zoals het zou moeten zijn.

Liefs, Jan en Emy

Locatie: Kasteel de Essenburgh en zeilschip Abel Tasman
Styling: Sytske Bloembinderij
Fotograaf: Eppel Fotografie

KASTEEL DE ESSENBURGH
ZEILSCHIP ABEL TASMAN

Jan en Emy

Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.