MENU

Er zijn al meerdere bruidsparen uit o.a. Canada, Amerika, Zweden, Noorwegen, Engeland, Dubai, Australië en Duitsland die gebruik hebben gemaakt van de hulp, kennis en ervaring van Astrid Blaauw Weddings & Events.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op voor een nadere kennismaking of lees de referenties van bruidsparen die eerder met mij hebben gewerkt.

bruidsparen wereldwijd

Ik verzorg de contacten met de locatie en de leveranciers, regel het vervoer naar de locaties voor jullie en de gasten, begeleid bij het boeken van hotelkamers en nog veel meer.

Er is tegenwoordig zoveel mogelijk door de diverse communicatie middelen die er beschikbaar zijn. Wanneer jullie in het buitenland wonen, houden we via mail, telefoon, facetime of skype volop contact. 

weddingplanning
op afstand

Astrid Blaauw Weddings & Events helpt hiermee.

Door het uitgebreide netwerk dat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, help ik jullie bij de zoektocht naar de juiste leveranciers en de trouw- en feestlocatie.

Ik inventariseer jullie wensen en ideeën en we creëren samen een onvergetelijke huwelijksdag.wonen in het buitenland en trouwen in nederland?

Destination Wedding

Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.