MENU

Lieve Astrid,

Wat zijn wij blij dat je ons hebt begeleid bij het organiseren van ons huwelijk afgelopen juni. We hadden zelf al wel een paar ideeën over hoe we wilden trouwen, maar natuurlijk wisten we niet wat ons allemaal te wachten stond.

Bij de eerste ontmoeting wisten wij dat jij ons goed zou kunnen helpen met de organisatie. Je kwam namelijk direct over als iemand die van aanpakken houdt, want nog voordat we je officieel hadden aangenomen had jij al een aantal locaties gebeld en zelfs in optie. Prima, dat hadden wij nodig!

Van begin tot eind hebben wij veel doorgesproken en elkaar regelmatig ontmoet. Je hebt altijd de tijd genomen en wanneer er een probleem was dan was er altijd een oplossing voor handen.

Als ceremoniemeester heb je voor ons het contact met onze gasten onderhouden en uit handen genomen. Ze hebben ons allen verteld hoe goed en vriendelijk je iedereen te woord hebt gestaan en dat was met veel verschillende nationaliteiten niet gemakkelijk.

Op de dag zelf hebben wij ons geen moment druk hoeven maken, want jij hield de controle over het hele draaiboek en daardoor liep alles gewoon zoals bedoeld was.

Bedankt voor je vele uren werk, je ideeën, het meegaan in de onze ;-), je uiterst professionele aanpak en je persoonlijke aandacht. Mede dankzij jou is het voor ons een dag geworden om nooit te vergeten!

Liefs, Lasse en Marije Schöne


Locatie : Landgoed Duin & Kruidberg

Fotograaf : AV fotoreportages

Landgoed Duin & Kruidberg

Lasse & Marije

Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.