MENU

Wij hebben voor Astrid Blaauw als onze weddingplanner gekozen omdat zij heel rustig, professioneel en betrokken is.

In het voortraject is het met Astrid heel gezellig en is het fijn om diverse opties met haar door te nemen. Tevens heeft ze veel ervaring met de tijdsplanning van de trouwdag zelf. Het is zelf lastig in te schatten hoelang een bepaalde activiteit duurt, je wilt het al snel te krap inplannen.

Astrid staat telefonisch en via de mail altijd paraat als je even ergens over twijfelt of vragen hebt. Tevens houdt ze de planning goed in de gaten, zodat je op de juiste momenten dingen beslist of uitzoekt. Natuurlijk moet je de keuzes zelf maken en leveranciers bezoeken, maar aanraders en tips heeft ze in overvloed.

Astrid maakt voor de trouwdag een tijdsplanning waarin precies staat wie op welk moment wat moet doen. Door dit schema heb je rust en weet je dat Astrid precies alle details weet die voor jou belangrijk zijn. Tevens weten alle leveranciers (fotograaf, videograaf, catering, bloemist, enz) ook wat wanneer de bedoeling is.

Astrid is heel goed in het omgaan met gasten. Ze dringt zich niet op, maar is wel betrokken bij jou en je dierbaren. Op de juiste momenten en op de juiste manier weet ze de boel te leiden zodat de planning wel zo loopt als de bedoeling is.

Via Astrid hebben wij Mark van Leeuwen getipt gekregen voor onze ceremonie, waar wij haar erg dankbaar voor zijn, want hij heeft er voor ons een hele waardevolle unieke ceremonie van gemaakt.

De dag zelf was een prachtige dag (zowel het weer als de ervaring). Mede dankzij Astrid hebben wij kunnen genieten en ons totaal niet druk gemaakt over organisatorische dingen.
Nogmaals heel erg bedankt!

Veel liefs Joeri en Marike


Locatie: Kasteel de Hooge Vuursche

Fotograaf: Imagine Fotografie

Kasteel de Hooge Vuursche

Joeri & Marike

Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.