MENU

Het is heel bijzonder om alle persoonlijke verhalen te horen van de bruidsparen en samen toe te werken naar de huwelijksdag. 

Tijdens de huwelijksdag zorg ik samen met een assistent ervoor dat aan de hand van een gedetailleerd draaiboek alles perfect verloopt.

Alles wordt met aandacht voor detail tot in de puntjes geregeld!

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking met Astrid Blaauw Weddings & Events hebben ervaren, kijk dan eens bij de referenties.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten om uit te leggen wat ik voor jullie kan betekenen!

Tijdens mijn werk heb ik veel hulp van Vincent. Zonder hem was dit allemaal niet gelukt. Hij is mijn steun en toeverlaat op de achtergrond, maar ook vaak op de voorgrond.

Hij denkt mee, adviseert daar waar nodig en werkt volop mee in het bedrijf als mijn rechterhand op bruidsbeurzen, bij huwelijken en andere activiteiten.

Een bruidspaar assisteren en ontzorgen op weg naar de huwelijksdag toe is geweldig om te doen. Ik denk met jullie mee, leef met jullie mee en ben erg betrokken bij jullie als bruidspaar. Ondanks de vele jaren dat ik als weddingplanner werkzaam ben, blijft ieder huwelijk steeds weer speciaal.
Mijn naam is Astrid Blaauw-Thoonsen en ik ben getrouwd met Vincent Blaauw.  Samen hebben wij ons huwelijk in juni 2004 georganiseerd.

Na onze huwelijksdag kreeg ik steeds vragen over hoe ik de organisatie had aangepakt, wat de beste planning voor een huwelijksdag was, welke leveranciers aan de wensen konden voldoen en nog veel meer.

Daar ben ik toen serieus mee aan de slag gegaan en vervolgens ben ik in februari 2008 gestart met mijn eigen bedrijf Astrid Blaauw Weddings & Events.

Sindsdien heb ik al meer dan 160 bruidsparen geassisteerd bij de organisatie van hun huwelijk.Weddingplanner Astrid Blaauw


Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.