MENU

Sieraden en accessoires

Astrid Blaauw Weddings & Events werkt met vele professionals samen. En 1 van deze professionals is DRKS; een webshop met elegante sieraden en bruidssieraden met een prachtige, luxe uitstraling. Voor jullie zelf, maar ook voor jullie gasten. Hierbij een leuke gastblog van hen.

 

Hoe willen jullie eruit zien op de trouwdag

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wat een geweldig nieuws! Natuurlijk zijn jullie al een tijdje aan het fantaseren over hoe de droombruiloft eruit moet komen te zien. En niet alleen hoe jullie grote dag eruit moet komen te zien, natuurlijk ook over hoe jullie er zélf uit willen zien op de grote dag!

Sieraden en accessoires

Aangezien het de mooiste dag van jullie leven gaat worden, willen jullie er op deze dag ook op je allermooist uitzien. Zijn jullie van plan om voor het complete plaatje te gaan? Dan mogen de sieraden en accessoires zeker niet ontbreken!

Bij DRKS zijn jullie aan het juiste adres wanneer jullie op zoek zijn naar sieraden en accessoires om jullie look helemaal af te maken. Van luxe bruidskettingen tot schitterende bruidsoorbellen en van elegante bruidsarmbanden tot prachtige haarsieraden. Voor de heren zijn er manchetknopen, armbanden, sokken, cadeau’s voor de vaders en getuigen en nog veel meer te vinden. De mooiste sieraden voor de bruiloft shoppen jullie bij DRKS!

De bruidssieraden zijn ontworpen in verschillende stijlen zodat elke bruid en bruidegom bij DRKS kan slagen. Verder kunnen jullie bij DRKS ook terecht voor alle bruiloft accessoires, zoals luxe kousenbanden of satijnen kimono’s voor de Bride en haar Bride’s crew. Maar de Groom en zijn crew worden hier zeker niet vergeten. Ook voor hen is er veel te vinden op de website.

Geschenken

Maar ook een cadeautje voor jouw aanstaande of een mooi geschenk voor de getuige, het bruidsmeisje of de ceremoniemeester vinden jullie hier. Bij DRKS heb je de mogelijkheid om gratis eigen tekst toe te voegen aan de sieradendoosjes van de sieraden.

Met dit gepersonaliseerde sieradendoosje tover je het cadeautje om tot een persoonlijk cadeau of tot een bijzondere herinnering voor jullie zelf aan jullie bruiloft!

De gehele DRKS collectie is online verkrijgbaar via www.drksonline.com. Wanneer we je kunnen helpen met het vinden van passend bruidssieraden, bruidsaccessoires of cadeaus, mogen jullie ons altijd even een berichtje sturen! We’d love to help!

Lots of Love,
DRKS

 

Cadeau getuige   Bruidssieraad oorbel en armband   Oorbellen bruid trouwen

Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.