MENU

Locatie kiezen

Eén van de eerste dingen waar jullie als bruidspaar mee starten bij de organisatie van de huwelijksdag is de zoektocht naar een trouwlocatie. Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om de huwelijksdag op 1 locatie door te brengen en tussendoor dus niet meer te reizen van de ene locatie naar de andere. Zo loop je bijvoorbeeld geen kans op files en het risico dat gasten verdwalen. Alles op 1 locatie geeft rust op de huwelijksdag.

Het is tegenwoordig mogelijk om voor deze optie te kiezen, omdat steeds meer locaties ook trouwlocatie zijn geworden en daar dus ook de huwelijksceremonie mag plaatsvinden.

Er is volop keuze uit verschillende locaties. Zo kunnen jullie de huwelijksdag bijvoorbeeld doorbrengen bij een beachclub, een hotel, een landgoed of misschien wel in jullie eigen tuin. Daarnaast zijn er ook nog prachtige kastelen waar getrouwd kan worden of wie weet kiezen jullie wel voor een boot.

Als jullie in jullie eigen tuin of bijvoorbeeld in de tuin van jullie ouders willen trouwen, vergeet dan niet om een vergunning aan te vragen bij de gemeente.

Zodra er een keuze is gemaakt voor 1 of toch meerdere locaties, kunnen jullie een afspraak maken voor een bezichtiging. Het kan soms moeilijk zijn om te kiezen; er zijn zoveel mooie locaties. Wat ik graag wil meegeven is om naar jullie gevoel te luisteren. Dan gaat het zeker goed komen.

Ik wens jullie heel veel plezier toe met de keuze van jullie trouwlocatie en wanneer er vragen zijn, dan mogen jullie natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.