MENU

Bruiloft styling met bloemen

De styling is een belangrijk onderdeel van jullie trouwdag; het geeft jullie locatie extra sfeer. Er wordt vaak voor een kleurthema gekozen wat ook weer terugkomt in bijvoorbeeld de uitnodigingen en de dresscode. Jullie kunnen zelf aan de slag met de styling, maar het is zeker aan te raden om hier een professional voor in te schakelen die jullie helpt met het uitwerken van jullie ideeën en een droomplaatje neerzet.

Ik werk geregeld met Bloemenservice Nederland en zij geven in deze blogs tips over hoe de styling van jullie trouwdag aan te pakken. Zij hebben ook een webshop waar jullie terecht kunnen voor veel inspiratie en zelfs prijzen, zodat jullie een goed idee krijgen van wat het allemaal gaat kosten.

Bloemstyling ceremonie

Bloemen: hoe de juiste keuze jouw droomdag compleet maakt

Prachtige pioenen, stoere pampaspluimen, bont of juist pastel, in bloemenland kan het allemaal! Gebruik je fantasie, alles is mogelijk. Vertrouw op de deskundigheid van de stylisten van Bloemenservice Nederland. Blijf bij jezelf en kies wat jullie het beste weergeeft, want door bloemen laten jullie zien wie jullie zijn.

Kunnen jullie het al voor je zien? Het moment dat je door het gangpad loopt, je aanstaande vol verwachting opkijkend, een glinstering in de ogen. Links en rechts windlichten met romantisch kaarslicht, vaasjes met bloemen aan de stoelen en een prieel bekleed met het mooiste groen en de prachtigste bloemen.

Bloemen huwelijksceremonie

Style your wedding

Kiezen jullie voor romantisch of juist stoer? Robuust of subtiel? Of gaan jullie liever mee met het seizoen waarin jullie trouwen. Misschien is er wel te veel keus en vinden jullie alles mooi. Het belangrijkste is dat de bloemen bij jullie passen. Het is een reflectie van jullie karakters en relatie.

Hulp nodig? Check dan jullie stijl. Kijk wat jullie aanspreekt en waar jullie warm van worden. Dit doe je het makkelijkst door in de webshop vol met inspiratie en thema’s te kijken. Houd daarbij in gedachten welke locatie jullie hebben gekozen. Vaak geeft dat al een goede richting.

Kopen of huren

Helemaal in is het huren van de bloemen voor de bruiloft. Er komen steeds meer droogbloemcollecties beschikbaar, waardoor jullie je eigen stijl kunnen kiezen zonder al het bloemwerk te moeten kopen. Zeker met een klein budget kan dit een uitkomst zijn.

Vooraf prijzen zien?

YES you can! Ga naar de webshop en laat jullie betoveren door de magische creaties en diversiteit aan stijlen! En hoe fijn… Gewoon lekker allemaal met prijzen erbij.

Bloemen webshop
Bloemenwebshop

Maak een afspraak

Als jullie weten wat voor stijl bij jullie past, maak dan een afspraak bij de bloemist. Deze afspraak is belangrijk, omdat de professional diverse opties met jullie zal bespreken en jullie ook zal inspireren met items waar jullie eerder nog niet aan hadden gedacht.

Met een glimlach op jullie gezicht zullen jullie naderhand de foto’s terug kunnen kijken. Hoe romantisch, de bloemenzee boven jullie hoofd terwijl jullie vol vertrouwen ‘ja’ zeiden tegen elkaar… De prachtige eyecatchers die op het feest overal terug te zien waren… Het moment waarop je de trouwzaal verliet en je door de gasten verrast werd met handen vol flowerconfetti…

Bloemen maken jullie droomdag compleet!

Thank you!

Dank u wel voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. 

Benieuwd naar hoe bruidsparen de samenwerking hebben ervaren, kijk dan alvast bij de referenties.